dobry chcem sa opytat mam doma 2 vrtacky skoro tie iste...jedna je 500w s pokzenym priklepom a druha je 550w s dobrym priklepom a ma aj regulator na otacky..chcem sa len spytat chcem dat tento rotor to je z 500w vrtackys dobrym priklepom do 550w vrtacky kde je ten regulator otacok,teda chcem spravit jednu schopnu vrtacku z dvoch...ide mi oto,ci to pojde..ja si myslim,ze rotor je navinuty na 500w ked sa dostane do statora 550w vrtacky,tak pojde len na ten vykon 500w nie? Rotor by nemal nejako nato vplyvat ci?
No v první řadě, jestli to půjde do sebe fyzicky napchať. Sice nejsem elektrotechnik ale jako kutil mám nějaké zbytky povědomí, že u elektronických toučástek záleží taky na vinutí. No, zkusit to můžeš, ale pak to zapni přes nějaký fest jistič a jdi od toho dál.
No, já som z takého dotazu volako zmatený, aké to vrtačky lilka doma vůbec má. Také spíš vidím problém ve fyzické montáži, ale rozdíl 50 W výkonu při práci asi moc znatelný nebude.
Počitam, že sa to nebude dať zložiť.Neverim že by robili rozmerovo rovnake rotory.Niekedy možno ,ano.Ale dnes poriadne nepasuju veci z rovnakych vyrobkov.
Ale skusiť môžeš.Vyber rotory a pomeraj ich.Ak budu sedieť všetky miery ,tak by to mohlo fungovať.Aj regulacia by mala byť potom v pohode.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.