Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi připojit tablet k wifi

Od: minimimi* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně tabletu prestigio multipad pmp 3970B duo. Mám problém s připojením k wifi síti. Když ji vyhledám ukáže mi že má vynikající signál, zadám tedy heslo a chci se připojit tak mi to ukáže že signál je jedna čárka ze čtyř a napíše mi že se připojuje a nakonec mi to vyhodí, že je to odpojeno a já se nedostanu ani na net. Vlastním tablet poprvé a není k němu manuál tak jestli by jste mi mohli poradit co s tím? Předem díky za rady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Matual muzete najit na internetu.
Wifi je vase nebo nejaka, kterou najdete blizko?
Chyba memusi byt u tabletu - propojite se na ni treba z mobilu?
Pokud ano, tak z tabletu odstanit sit a pripojit se znova se zadanim hesla, pripadne restart zarizeni.
Pokud to i tal nebude fungovat, tak zkusit jinou wifi, treba u kamaradu a bude problem stejny tak reklamovat
minimimi*
hodnocení

Na netu jsem právě žádný manuál nenašla, wifi je moje a s telefonem není problém ji spojit. Když síť odstraním a připojím ji znovu dělá to to samé. Odpojí se to a když na tu síť pak kliknu tak mi najede nabídka jen zrušit nebo odstranit, ale znovu připojit už k ní nejde...

jirbar*
hodnocení

0x

Pokud se nemusí taky zadat způsob kódování

minimimi*
hodnocení

to zjistím jak? Jinak se mi jednou už podařilo s tím tabletem připojit k wifi ale nebyla heslovaná a teď mi to prostě nejde :(

jirbar*

Tak jak je nastaveno v routru třeba WEP nebo WPA2 tak musí být zvoleno v tabletu. Ovšem je možné, že si to nastaví automaticky.

minimimi*
hodnocení

když si zvolim tu wifi tak mi to napíše název a zabezpečení wep... jsem už z toho zoufalá

martinac

tenhle tablet neumí zabezpečení WEP je to potřeba přenastavit třeba na WPA nebo WPA2...taky mi to nešlo připojit a když jsem změnil zabezpečení tak se to už připojilo a fungovalo to v pohodě...já to mám na WPA2/PSK a připojený je to bez problému jen to někdy nepřenáší internet a je to prostě jen připojený :-/ Musím to asi ještě nějak doladit, ale rozhodně to na to WPA2 jde připojit :)

genn

Zdravim,

mám ten smý problém. Silný signal, po zadaní hesla signál padne na jednu tečku a nic.

V routru je zabespečení WPA2 -PSK a nic. Neběží.

Ale když si vytvořím wifi signal přes telefon kde je šifrování WPA2(AES), tak to běží bez problému.

Co s tím?

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]