Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně tabletu prestigio multipad pmp 3970B duo. Mám problém s připojením k wifi síti. Když ji vyhledám ukáže mi že má vynikající signál, zadám tedy heslo a chci se připojit tak mi to ukáže že signál je jedna čárka ze čtyř a napíše mi že se připojuje a nakonec mi to vyhodí, že je to odpojeno a já se nedostanu ani na net. Vlastním tablet poprvé a není k němu manuál tak jestli by jste mi mohli poradit co s tím? Předem díky za rady
to zjistím jak? Jinak se mi jednou už podařilo s tím tabletem připojit k wifi ale nebyla heslovaná a teď mi to prostě nejde
Tak jak je nastaveno v routru třeba WEP nebo WPA2 tak musí být zvoleno v tabletu. Ovšem je možné, že si to nastaví automaticky.
tenhle tablet neumí zabezpečení WEP je to potřeba přenastavit třeba na WPA nebo WPA2...taky mi to nešlo připojit a když jsem změnil zabezpečení tak se to už připojilo a fungovalo to v pohodě...já to mám na WPA2/PSK a připojený je to bez problému jen to někdy nepřenáší internet a je to prostě jen připojený :-/ Musím to asi ještě nějak doladit, ale rozhodně to na to WPA2 jde připojit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.