Nejste přihlášen/a.
zdravím,
chtěl bych poprosit o radu, vím, že každý máte názor na jinou značku atd,ale i tak se ptám.
Moje požadavky:
do cca 7000Kč
Vetší displej, více jak 4" určitě (nejraději minimálně 4.5" a více)
Android
svižnost - můj mobil momentálně reaguje strašně pomalu,ale už je také starší...
Například kontakty,sms se rozjíždí dlouho a o prohlížeči, který mi stále padá ani nemluvím.
Moji favoriti,ale nechám si poradit i jiné mobily:
LG optimus L9 II
Alcatel OT-8008D - málo recenzí, tak moc nevím.
Samsung galaxy S 3 - jediné co mi vadí je, že už je přes limit cca 8000Kč a že mu táhned na dva roky a já mám mobil vždy minimálně na dva až tři roky...
Mobil hlavně budu používat na klasiku telefonování, sms,hudba, kalendář a internet.
Například filmy si na mobilu nepouštím.
Děkuji předem za rady a vaše zkušenosti.
Já se rozhoduju jestli si připlatit a koupit Samsung Galaxy S3 mini nebo jít do levnějšího Galaxy Trend. Takové dilema. :/
Ono záleží na co telefon chcete, za sebe mi na Galaxy Trend vadí 512 MB RAM, což je pro mě málo. Jinak je to docela cenově přijatelný telefon.
na Trendu je podle popisu 768MB RAM, nebo myslíte tu využitelnou část? Mobil budu využívat denně převážně na internet, internetovou komunikaci a poslech hudby. Řadil bych se mezi náročnější uživatele, ale i tak myslím, že by mi Trend postačil. Jde tu o příplatek cca 1500 Kč... .
No, já vycházím z tohoto zdroje, kde je 512 MB: mobilmania.cz/...
Ale třeba Heureka tvrdí opak. Nevím komu věřit víc.
Mobilmania je výjimka, která tam uvádí 512 MB, nějaká chyba autora recenze pravděpodobně. Na ostatních recenzích a v obchodech je psáno 768 MB...
Dlouho sem vybíral telefon ale narazil sem na Acer liquid e3 a ten mam už jeden rok a pár dní... Stál mě přibližně 6 tisíc, teď stojí kolem 4 tisíc...
Ale co se týče odolnosti tak vydrží opravdu neskutečně :D už mi mnohokrát spadnul ale žádnej pavouk nic... pouze jednou mi spadnul za postel a když sem ho vytahoval displejem po zemi tak se mi o kousek střepu poškrábal.. sám to moc nechápu jak se to stalo :D ale to je fuk... prostě je to podle mě neskutečný držák... Dodnes sem s ním neměl žádný problém... Co se týče fotek tak ty jsou TOP ! možná ne tak dobrý jako z dražších přístrojů ale na tu cenu 13Mpx má málokterý telefon.. (přidám pár fotek z dovolené)
Ramka je tam 1GB což stačí... Má 7"4 palce... procesor 1,2 Ghz... a ostatní údaje na alza.cz/...
ale má také své nevýhody...
Ta která mě žere nejvíc je slabej repráček... vyzvánění mám proto opravdu razantní abych jej slyšel...
Pak se také celkem dostává prach do drážek nad a pod displejem což není nějak závažný...
A docela mě mrzí že na něj neni moc krytů,,, koupil sem pouze jeden za 500 který sem stejně skoro už rozbyl :D
na závěr chci tedy říct že pro normnální používání... Internet, Facebook, messenger, skype, fotografování, nahrávání videa atd... je to opravdu dobrý a levný telefon
já teda doporučuji šetřit pokud si neplatíte nějaké pojištění na telefon...
Já bych teda sebou nechtěl nosit po kapsách 10 tisíc... při tom stačí malá rána a je to ztracené... Na druhou stranu pokud někdo moc necestuje nebo dává velký pozor proč ne ale já bych si nikdy telefon nad 7 tisíc nekoupil... Stejně využívám jen fotoaparát volání a internet...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.