Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook Messenger - vypnout?

Od: mikihans® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, pořídil jsem si nový telefon a na chatování přes FB jsem si stáhl Facebook Messenger...

Je tu někdo, kdo ho používá a dokázal by mi říct, jak tuto aplikaci můžu vypnout a tím být na facebooku offline?

Při vypnutí přes "task killer" si stejně jede vesele na pozadí dál. Je tu samozřejmě možnost odhlásit, ale při dalším zapnutí chce po mně vyplnit heslo, což je poměrně zdlouhavé.

Prostě jen možnost, jak tuto aplikaci opravdu ukončit tak, aby se bez mého pokynu sama nespustila a neběžela.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, zda to jde u této aplikace, ale u obdobné v PC lze v nastavení zakázat její spuštění při startu PC - zkuste se podívat do nastavení aplikace. Zdravím!

doplněno 11.10.13 23:31:

Jo, já tyto "přilnavé" aplikace a programy, které nechtějí "zdechnout", také nemám rád.

hodnocení

bohužel nic takového v nastavení není. a ikdyž by se nespustil po startu, tak stejně po mém spuštění nejde nijak jednoduše vypnout.

Vyřešil jsem to odinstalací a nainstalování messengeru IM+, kde mám navíc Facebook i Skype v jednom :)

valach*
hodnocení

0x
Jestli chcete být na facebooku offline tak stačí zapnout aplikaci Facebook a dát nastavení a odškrtnout Dostupnost chatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]