Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pořídil jsem si nový telefon a na chatování přes FB jsem si stáhl Facebook Messenger...
Je tu někdo, kdo ho používá a dokázal by mi říct, jak tuto aplikaci můžu vypnout a tím být na facebooku offline?
Při vypnutí přes "task killer" si stejně jede vesele na pozadí dál. Je tu samozřejmě možnost odhlásit, ale při dalším zapnutí chce po mně vyplnit heslo, což je poměrně zdlouhavé.
Prostě jen možnost, jak tuto aplikaci opravdu ukončit tak, aby se bez mého pokynu sama nespustila a neběžela.
Díky
Dobrý den, nevím, zda to jde u této aplikace, ale u obdobné v PC lze v nastavení zakázat její spuštění při startu PC - zkuste se podívat do nastavení aplikace. Zdravím!
doplněno 11.10.13 23:31:Jo, já tyto "přilnavé" aplikace a programy, které nechtějí "zdechnout", také nemám rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.