Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít ztracený (ukradený) mobil

Od: peggy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ztratil se mi mobil Sony Ericsson W200i ... a nevím jak bych ho našla, ale slyšela jsem, že když je mobil zapnutý, dá se pomocí elektroniky najít ..prosím pomozte mi ... pls. odpovězte mi na email. M.Prokopová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x
Tem kdo nalezne svůj ukradený mobil by měl být prohlášen Vatikánem za svatého, protože se mu povedl zázrak:)
Jinak máš možnost mobil nechat zablokovat (to ovšem pak skončí v popelnici) nebo jsou různé internetové databáze kradených věcí (podle mě celkem k ničemu) Takže nahlásit na policii (občas se jí nějakou chybou vesmíru podaří mobil vypátrat). Samozřejmostí je mít veškerou dokumentaci o mobilu od prodejce. Anebo zkusit štěstí a obejít si osobně bazary ve městě.

hodnocení

0x

Ano dá,ale je to možné pro operátora- zaměřit pomocí převaděčů

al*

Ovšem zloděj, nebo ten, kdo mobil najde, jako první vyhodí simkartu a nezná-li tazatelka kód IMEI, nevidím to nadějně.

peggy*
hodnocení

Děkuji vám za odpovědi na můj dotaz, naštěstí se mobil našel. Nebyl ukraden, a to je štěstí. Našla ho kamarádka mojí kamarádky u nás ve škole na zemi. Díky BOHU tam šla zrovna ona, a to se tam v tu dobu pohybovalo cca 15 lidí...takže jsem mu moc vděčná...M .Prokopová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]