Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny mobilmaniaky. Mám problém se svým telefonem Sony Ericsson Vivaz Pro s operačním systémem Symbian.
Telefon se mi při používání připojení přes wi-fi najednou vypnul. Při zapnutí mi naskočí jen bílá uvítací obrazovka s nápisem Sony Ericsson, takže všechno vypadá v pořádku. Jenže místo obrazovky s dotazem na PIN kod, displej pouze jakoby zabliká (střídavě tmavá a světlejší černá, asi třikrát) a pak se telefon vypne. Vzadu při tom několikrát problikne i červená dioda nad přisvětlovací diodou. Po několika sekundách se zase telefon automaticky zapne (aniž bych tiskl Power) a celá akce se opakuje...a to pořád dokola, dokud nevyndám baterii.
V baterii asi problém nebude, zkoušel jsem přes podporu na webu aktualizovat i software, ale i když dodržím pokyny, nic se neděje a telefon se stále vypíná a zapíná.
Nevíte někdo čím by to ještě mohlo být? Teď už servis nestihnu, tak bych rád věděl na co je upozornit, čím by to mohlo být, případně kolik by stála oprava (pokud by byla možná).
Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.