Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si koupit mobil?

Od: proman odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych od vás radu ohledně nového mobilu. Jelikož mám v současné době 3 roky starou Nokii 5130 ExpressMusic, tak se vůbec nevyznám v mobilech. Potřeboval bych mobil (asi dotykový), s velmi dobrým foťákem, aby byl celkově vyhovující pro 16letého kluka. Co se týče ceny, tak do cca. 3 500 Kč.. Díky za všechny odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mobilguru
hodnocení

0x

jednoduše si vyberu podle výkonu a pak si najdu ten nejvíkonější za nejlepší cenu

jupicz
hodnocení

0x

kup si samsung Galaxy Young já ho mám a je vněm dobrej foťák takže si stím může dobře pohrát, jo má tak středně vysokej výkon takže napohodu si na něm zahraješ nějaký angry birts nebo pou nebo různý mobilní hry vřele doporučuju :D

Galaxy Young že má dobrej foťák? Už to rozlišení 3 MPix neznačí nic moc dobrého, navíc ani neumí ostřit. Takže ten určitě ne.

hodnocení

0x

Pokud chcete telefon s androidem, tak tento: mobilni-telefony.heureka./... pokud s Windows, tak tento: mobilni-telefony.heureka./... . Podle mě ta Nokia má lepší foťák(ale zase za cenu do 3500Kč zázrak nečekejte!).

proman
hodnocení

A podle čeho mám vybýrat mobil? Výkon, nebo podle čeho? Nechci si koupit nějaký kšunt a pak litovat :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]