Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-mobil - jak zrušit hlasovou schránku

Od: lucinkaa* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

Nevíte někdo jak na stránkách T-mobilu zrušit hlasovou schránku? Předem děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zavolat operátorovi a požádat o zrušení. Aspoň u O2 to tak funguje. Ale možná existuje i jiný způsob.

hodnocení

0x

1. Musíte být na T-mobile.cz registovaná

2. Přihlásit se

3. Vpravo kliknout na Můj T-mobile

4. Vpravo v menu najít Služby - Záznamové služby

Otevře se záložka Hlasová schránka. Nejspíš tam bude Služba je aktivní

Tak klikněte na tlač, Deaktivovat

Možná po vás budou chtít potvrzení smskou (Nevím, už jsem to dlouho nadělal)

Registrace není nutná. Stačí jednorázové přihlášení. Vyplníte tel číslo, oni vám pošlou zdarma kód a ten opíšete .

radil*
hodnocení

0x

Nejrychlejší a nejjednodušší to je dle Magdona. Zavoláš na operátora, spojovatelce řekneš, co potřebuješ a ona to udělá. Než se hrabat a hledat na tom jejich nepřehledném serveru nebo mačkat čísla v telefonu je to nejrychlejší.

rnk*

Ovšem pouze pokud jste VIP klient, kterému to zvedají ihned. Jinak to bude pravděpodobně trvat déle než hledání na jejich webu.

radil*

Tomu nevěř, tohle opravdu nerozeznávají. Patřím k té nejslabší skupině (momentálně paušál 12,-Kč/měs) a když se trefím do správné doby, vezmou to hned. Když je fofr, tak to nezvednou ani mě, ani VIP.

rnk*

Tomu nevěřte vy. VIP zvedají vždy hned. Ale nejste sám s takovým názorem. Nedávno jsem předváděl, že mě zvedají hned dokonce prodavači na firemní prodejně T-mobilu. Ani ten nevěřil, že to vezmou ihned. Vůbec se tam neozve automat. Prostě jen vytočíte 4603 a hned to zvoní.

Za 19 kč je i zákazník s Twistem spojen (téměř) ihned :)

rnk*

Pozoruhodné! Ale tak už to bývá, ti nejchudší platí za služby nejvíc. A jak je vidět i za to co jiní mají zdarma.

martinhajek*
hodnocení

0x
Nejjednodušší je to vážně přímo z daného čísla zavolat Operátora 4603, ale z nikým živým se člověk nebaví. V hlasovém automatu se to dá jednoduše vypnout.
doplněno 09.10.13 10:12: Možná je na to i servisní SMS, odeslaná na 4603, ale její tvar neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]