Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Položím otázku která se tady už v nějaké formě objevila aj na různých forech.Koupil jsem si novou TV LG 42LA 620S.A začal problém.Protože jsem nedoslýchaví tak jsem u staré TV Finlux používal bezdrátová sluchátka.Tam šle regulovat hlasitost jak na repro tak sluchátkách,nezávisle na sob takže vše OK.Na LG je ale problém v tomže když připojím sluchátka do výstupu na sluch v TV tak se vypne repro.Takže aby jsem slyšel tak musím dát repro hlasitěji a to obtěžuje zase rodinu.Na lin.výstup L/R se ani přes redukci sluchátka připojit nedajpro slabou úroveň signálu.Jak to provést?
Dobrý den, podívejte se viz odkaz a možná se tam ještě raději i zeptejte podrobně prodejce.
Zdá se, že by to mohlo být pro Vás dobré řešení. Zdravím!
doplněno 06.10.13 18:09:Nekupujte si ext. zvukovou kartu do USB, protože ta není určena k TV, ale k PC nebo NTB - potřebuje OS Windows.
Ben-díky za odkaz.To by mohlo být ono.Předpokládám,že to bude fungovat i když do výstupu nezapojím přímo sluchátko ale vysílač který je na infračervené bázi.Ale mám taky jiné které jsou na frekvenční.Obojí mi na minulé TV fungovaly spolehlivě.
O externí zvuk.kartě jsem neuvažoval.
Dobrý den, pokud má ta TV i normální audio výstup a ne jen sluchátkový, tak se to bude připojovat k němu (případné redukce nebo kabely už si asi pořešíte). Myslím, že na sluchátkách nezáleží a mělo by to fungovat. Ale, jestli máte doma už nyní nějaký zesilovač nebo Hi-Fi věž, tak vlastně můžete to propojení udělat už teď - audio výstup z TV přivést na audio vstup zesilovače a sluchátka do sluch. výstupu na zesilovači nebo Hi-Fi věži. Zdravím!
doplněno 06.10.13 22:57:petula00 - tím zesilovačem od gramofonu si nejsem jistý, ale já bych to asi ani nezkoušel. Je to primárně určeno k jinému zařízení a mohlo by to mít nějaké následky nebo to nebude dobře fungovat.
Nejlepší asi bude ta varianta se zesilovačem na sluchátka.Použít věž či zesilovač by jistě taky bylo možné ale už je to obsluha více zařízení.To už používám propojení z audiodigit.koax.výstupu 3D BR přehrávače s domácím kinem při přehrávání 3D filmů.
Ještě se zmíním ,že mám k dispozici zesilovač od mag.dynam.přenosky z gramofonu.Dalo by se to nějak v tomto případě využít? Tady je odkaz na zesík. uloz.to/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.