Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorola L6 - budík nezvoní

Od: mamina® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu.Při vypnutí mobilu mi nezvoní budík.Vždy mi to fungovalo a najednou nic.Když je mobil zapnutý tak budík zvoní. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Přeji hezký den.Podobný problém jsem měl s Nokii 6230i a chyba byla v kontaktech.Lezel jsem v nemocnici a položil ho na sklenici s voudou*bzum* a on spadl tam.Hned jsem ho vytahl a dal na topení,vše fungovalo,až na ten budík ve vypnutém stavu...Známému co mi to opravoval jsem se samozrejmě nepřiznal*hi*,ale říkal,že to muže být i telefonováním za dešte...prostě vlhkost.

hodnocení

Děkuji moc za odpověď.Problém je už vyřešen.Dcera dala telefon do základního nastavení a zatím to zvoní. Dík

vosikac*

Šikulka...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]