Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si vyrobit něco podobného ecoprodukt.cz/... . nepotřeboval bych jsem světlo ani držák. Stačil by mi výstup 12V,15V(pro nabíjení aku LiFePO4, ale kdyby byl i 230V tak by bylo lépe. Potřebujuporadit jaký generátor, usměrňovač a jiná potřebná elektronika tam má přijít. Pokud by bylo schéma moc by mi to pomohlo. Kryt bude tisknut na 3D tiskárně.
Pokuď by jste věděli o podobném přístroji, tak prosím odkaz.
To, co jste si vybral je vynález eco - a jiných -logů. Prachobyčejné dynamo, dnes možná alternátor, které šlapáním dobijí baterii, podle volby rozsahů výstupniho napětí jde o vývody z jednotlivých článků. Takže 230V jedině s měničem jako do auta. Když si prohlédnete i ostatní nabídky solárních nebo dynamo nabiječek všeho možného, od telefonu po startovací stanici na kliku (tím bych chtěl startovat auto), jde jen o lapák na "zelené" peníze. Praktické použití možná tak pod stan, ale v báglu bych to tahat nechtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.