Nejste přihlášen/a.
Dobre odpoledne mam dotaz jde z kreditoveho cisla O2 prejit na kreditove cislo ale k T-mobile? Aby zustalo stejne cislo a nemusela se kupovat nova sim? Jestli ano co je k tomu potreba, moc diky
pokud vím tak to nejde, jde přejít jenom s číslem, který má paušál zase na paušál, ale rád se nechám poučit
doplněno 04.10.13 13:22:tak to jsem netušil to jsou mi novinky to se mi hodí myslel jsem že to nejde
Samozřejměže to jde. Je nutné navštívit kontaktní místo svého stávajícího operátora a toho budoucího - v tomto pořadí - a tam vám řeknou všechno podstatné. Před 1.9.2013 to bylo naopak, ale od tohoto data platí nové podmínky. Jinak přechod je zdarma, jenom přijdete o neprovolaný kredit. (Pozor, nesmíte mít mínus!) a u předplacenky by to nemuselo trvat moc dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.