Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Teta zapomněla zaplatit Ser-Po. Takže se jí samozřejmě zablokovala karta. Nechali jí ještě měsíc navíc a 1.10. finito. Takže vzala složenku a včera zaplatila na další rok.
Teď jsem zkusil ověřit kartu, samozřejmě ještě nic. Ale našel jsem i tuto stránku. K čemu je mi (potažmo tetě) Objednávka Servisního poplatku?
Co jsem našel jinde, tak stačí prostě zaplatit a karta se aktivuje.
Nebo je to na to, že po objednání např. pošlou vyplněnou složenku?
...
A ještě: Skylink na svých stránkách píše, že při platbě složenkou, se služby aktivují do 5-ti prac. dnů. Nemá s tím někdo zkušenost kolik to trvá v praxi?
No jasan. Šak jsem psal, že jsem zkusil ověřit kartu a ještě nic. Jakože stále píše Neplatná karta.
doplněno 04.10.13 01:11:Vim co jste měl na mysli - Ověření karty Tam to píše že neplatná.
Roční karta to není. Je to klasika Irdeto výměna ICE. První poplatek byl zaplacený ještě na CSlinkové kartě, někdy v srpnu 2012. Asi v říjnu byla karta přeregistrována na Skylink ICE. Tudíž ser-po přešel na ni.
Sranda je, že po ověření kdy je třeba platit Ser-po to napíše, že karta není registrovaná. A jak je teda možné, že jela rok bez registrace?
...
Jaké jsou ty další možnosti zneplatnění karty?
Neplatná karta je neplatná karta a nemá to nic společného se zaplacením SP. Mohla to být roční karta a mnoho dalších možností.
doplněno 04.10.13 00:19:A ta stránka nahoře uvedená není to co mám na mysli
To jste šťastný lidi. Kždá nová karta jede 20 dnů bez registrace a navíc i placené programy. To nechalo využít a proto Skylink měnil kódy. Pokud je to satelit kde mizerně procházejí zápisy všechno možné. Prostě karta není nejspíš přeregistrovaná. Musí se uvést i číslo staré karty. A pak se dva či rok neplatil SP.
Ahoj. Oni tu evidenci na Skilinku mají poněkud v nepořádku. Párkrát jsem s nimi mejloval(po telefonu to je neúnosně dlouhé a tím i drahé) a nakonec se jim podařilo mi potvrdit už provedenou registraci, když mi to na jejich stránkách na netu pořád psalo, že se nelze přihlásit. Servisní poplatek jsem cvaknul v Tip sportu a poslal kód SMSkou. Za nějaký čas to začalo postupně fungovat. Je dobrý si končící atrakce zapsat do stolního kalendáře a pak si to přepsat do nového na příští rok a o týden dříve. Pak už nemusí nic utýct a být blokováno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.