Nejste přihlášen/a.
máme asi od února novou lednici Whirpool a vše šlapalo jak má. Ale v létě jsme jeli na dovolenou a lednici na dva týdny vypli ze zásuvky. Po návratu jsme lednici zapli a od té doby vydává hrozný zvuky. Takový "kvilení" Nevíte někdo co s tím a proč to dělá? Dělá to jen když se sepne a namražuje. S lednicí jsme jinak nic nedělali,nepřesouvali, nehýbali.
Díky za rady
1x
To je na reklamaci, zkuste ještě udělat to, že otřete hadrem prach vzadu na lednici na těch spirálách, povysávejte to tam, ale opatrně!
doplněno 04.10.13 07:02:Taky zkuste pomocí vodováhy, že stojí rovně, pokud ne, vypodložte ji, upravte nožky, ap., . Ještě mě napadlo, zluste dát menší/nebo větší stav teploty na regulátoru (pomocí kolečka, či tlačítek). Bude-li zlobit pořád. Reklamujte!
0x
Tohle mi dělala a po delším odpojení dělá lednice Zanussi.Na dotaz mi bylo sděleno,že chladicí médium je ekologické a projevuje se hlasitými zvuky.A prý to mám i v manuálu.Je to pravda,píšou to tam.Třeba to může být ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.