Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát blueroom do mobilu

Od: daniel* odpovědí: 7 změna:

Ahoj.Stáhnul jsem si blueroom do mobilu,ale nechce se mi otevřít.Co mám dělat?Dík za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No tak třeba neni telefon kompatibilní? Umí tvuj telefon vůbec javu?

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Stáhnul nebo nainstaloval? To je trochu rozdíl, protože v prvním případě samozřejmě fungovat nebude.
Jinak Blueroom by měl fungovat 100% v mobilech Nokia 6600 a Nokia 6230 a dále ve většině moderních mobilních telefonech Nokia, Motorola a Sony Ericsson (ovšem bez záruky 100% funkčnosti)

daniel*
hodnocení

Já mam n6230i a jak ho nainstaluju?

cybermagefroll*
Zkus si pročíst tohle.
sakulpol.com/...
plaky*

co je na tom tazke?ked ho mas v kompe a mas bluetooth na PC,posli ho cez neho a hned sa ti nainstaluje...ked nemas Bluetooth na PC,posli ho cez datovy kabel a ulozi sa ti do priecinku ine ...odtial ho otvoris a nainstalujes...nemas za co ;)

plaky*

aaa..ty ho mas v mobile... skus inu instalacku alebo ho posli cez ten bluetooth od niekoho ineho...skus-uvidis...musi to ist

daniel*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]