Dobrý den,přítel prý vymazal něco v septoboxu ...nevim tedy jak se mu to podarilo,ale udajne to měli být nejaké čísla frekvence na vyhledavani programu.Televize sla 1 den,programy se vyhledali všechny.Ja jsem u toho osobne nebyla,takze nevim co je zaproblem s frekvenci,ale myslela jsem si ze staci jen prestehovat antenu,dle drivejsich zkusenosti mi nesel vyhledat zadný program ohledne zadneho signalu,ale to není nas pripad,kdyz to předtím fungovalo.Nevedeli by jste jak to zase zpravit?Dekuji ...snad na to do Vanoc prijdu
Dobrý den, nevím, zda jsem Váš dotaz pochopil správně, ale zkuste vrátit a nasměrovat anténu stejně jak byla dříve a znovu naladit v STB kanály - automaticky nebo manuálně. Zdravím!
doplněno 03.10.13 10:33:
Případně, v menu STB zvolte Tovární nastavení (tak to bylo u nového STB) a vše si "poštelujte" znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.