Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S3 - prasklé sklo

Od: ostin odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám mobilní telefon Samsung Galaxy S3 a mou nešikovností mi spadnul na zem :( a prasklo mi sklo (vytvoril se mi tam pavouk), ale display je OK. Chtěl jsem se zeptat, zda je možné nechat toto sklo vyměnit a na kolim mě může taková oprava přijít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Digitizer stojí kolem 1000 kč + počítej práci za výměnu.

jokeer*
hodnocení

0x
Ano určitě se to vyměnit dá cena počítej v rámci okolo 3000kč jinak, kdyby sis troufl na eBay se dá display koupit za dobrou cenu a tady je návod

a můžete začít a nemusíte platit nesmyslnou částku, kterou si autorizovaný servis účtuje ;)

Ale od potřebuje vyměnit jen digitizér (dotyk. plochu) , nikoliv display.

jokeer*
Sorry Samotné sklo stojí pár korun tak kolem 100kč

tady je to správné video myslel jsem, že jsi poškodil i display jinak myslím, že cena bude podobná přece jen je to autorizovaný servis. Nicméně pošli jim email a zeptej se přímo jich :) Hodně štěstí s výměnou :)

ostin
hodnocení

Ano, jde jen o dotykove sklo, nastesti :)

Diky za tipy, mrknu na to :)

jokeer*
Jenom ještě dodám, v servisu to vyměňují pouze s displejem.! Samotné sklo se nevyměňuje proto cena přesahuje 3000kč, když vyměňuješ pouze sklo je zde riziko poškození samotného displeje takže opatrně. A jestli povezeš mobil do servisu určitě chtěj vědět cenu, aby tě to později nepřekvapilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]