Nejste přihlášen/a.
↓↓↓ NEDŮLEŽITÉ ↓↓↓
Asi před dvěma roky jsem rozdělával svůj mobilní telefon Sony Ericsson P1i a při nandávání krytu zpět jsem zjistil že chrchtá reproduktor, tak jsem telefon rozdělal znova, abych s tím něco udělal, jenže když jsem telefon dával zpět do krytu urval jsem omylem jogdial (šikovné české ručičky), proto jsem se naštval a používal starou Nokii E51. Teď po dvou rocích jsem se pokusil telefon znova navrátit do funkčnosti a vida, jogdial jsem slepil vteřiňákem a reproduktor jsem vyměnil a vše jede jako dříve. Problém je ten že jsem po dvou rocích zapoměl odemykací kód telefonu (né SIM karty).
↓↓↓ DŮLEŽITÉ ↓↓↓
Potřeboval bych vědět jestli jde nějak přeinstalovat software nebo zadávání kódu telefonu obejít. Nepotřebuji uchovávat v telefonu paměť, tak klidně pište co vás napadne. Hard reset (jogdial up...) jsem už zkoušel, ale nezabralo. Po hard resetu jsem zkoušel oficiální kódy 0000 a 1234, ale vůbec to nefunguje. Kód jsem si podle mě napsal na baterii Nokie E51, kterou sem kvůli nefunkčnosti vyhodil. Napište sem třeba nějaký způsob jak bych na ten kód mohl přijít.
P.S. Poraďte mi co chcete za každou dobrou radu budu doopravdy vděčný.
Jsou nástroje já přebouchat soft ... já to používal v době kdy jsem do k750i cpal flight mode, celkem jsem asi měsíc strávil studiem a prací, ale to bylo hledání chyb a softů, tohle by mohlo být rychlejší, již jsem pár let v jablek ale velmi šikovný program byl Myphoneexplorer... jak moc je sonák ještě podporovaný netuším...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.