Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém když sem si koupil Nokii Lumii 800 poprvé se zapnutýou úsporou nebyl problém mít výdrž 2 dny a plus mínus 10 H, pak sem byl na dovče a po dovče to dělalo tak den a 18 a nyní to pomalu kleslo na 1 den a 4 H . Zajímalo by mě proč se tak děje? Odchází baterie snad? Děkuji
nepoužíváte ho víc, jinak? nejvíc spotřebují datové přenosy - internet. Taky nějaká aplikace na pozadí může baterii ždímat. Pokud baterie nemá ani rok, tak není pravděpodobné že odchází. Taky zkontrolujte jas displeje, zda není na víc než býval.
právě, že ho používám jako vždy max na sms, sem tam si zavolám a pustím wifi a to je vše. Mobilní internet nemám a vše vyplé. Jediné ap. na pozadí jsou narozeniny a svátky jinak vše vyplé. Jas mám nastaven na automatický.
Je miprávě divné proč kdysi yvdržel přes dva dny a teď každý večer nabijím. Bohužel telefon mám pro bratrovi který ho nechtěně vykoupal, vše se sušilo, ale bohužel tímto je po záruce. Tak mě napadla oxidace?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.