Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PS3 se vypíná samo od sebe

Od: black* odpovědí: 3 změna:

Zdravim mám problém na PS3 ..

Zapnu ho běží dvě minuty a samo se vypne tím myslím celé jakoby i elektřina prostě nic nesvítí ani zeleně ani červeně .. Nevíte čím to může být a kolik by to tak stálo? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, napadá mne snad jen přehřívání přístroje. Možná je tam jen prach nebo nejde ventilátor (pokud tam je - neznám) a přístroj není chlazen správně. Je-li tam ventilátor, tak je slyšet? Zdravím!

doplněno 01.10.13 23:44:

No, já o té závadě jen spekuluji, ale pokud dříve byl ventilátor slyšet a nyní není, tak je to špatně. Může být zadřený, ale může tam být i jiná závada. Pokud to není v záruce, tak se do toho podívejte a třeba to bude stačit vyčistit nebo vyměnit ventilátor. O ceně opravy představu nemám, protože neznám závadu přesně. A záruka již asi není aktuální.

doplněno 02.10.13 01:29:

Tak, po pádu je všechno možné - vytažený drát k ventilátoru nebo někde jinde. Nějaký špatný kontakt nebo něco ulomeného. Ale, možná jen ten prach. Zkuste to otevřít a jestli to je závada mechanická, tak to uvidíte nebo jen vyčistíte. A tu záruku bych asi nezkoušel.

black*
hodnocení

Nejspíš bude rozbitý ventilátor jelikož slyšet nejde :) Děkuji moc , nemáte představu o ceně , opravě? Děkuji :)

black*
hodnocení

No je to tak že jsem je koupil za skutečně směšnou částku 300kč od kamaráda . Jeho syn mu je shodil na zem a od te doby to dělá . Ventilátor nejde slyšet vůbec . Jestli se to mohlo stát i při pádu .. Záruku vsice má ale to už by stejně nevzaly :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]