Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kráječ na chleba

Od: dvora1977* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Vyhořel mi kráječ na chleba. Rozebral jsem ho a prý mi odešel nějaký, říká se tomu kurvič. Nedalo by se to propojit bez toho, abych to jenom zapnul a vypnul stávajícím vypínačem bez regulace otáček. Motorek je určitě stejnosměrný. Potřebuji ho jenom převést na střídavý proud. Moc tomu nerozumím a tak se dopředu omlouvám jestli melu bláboly. Projistotu jsem opsal označení motorku(DC-35R-0001, 230V CL.H. Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Těm dílům se neříká kurvič, ale kurvítko. ;)

Netroufám si takhle na dálku jednoznačně něco konstatovat a o motoru se mi nechce nic hledat, ale kdyby šlo jen o usměrnění proudu ze zásuvky, pak na to stačí 4 usměrňovací diody po 2 Kč/ks.

praivo*
hodnocení

0x
Komutátorový motor nepotřebuje usměrnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]