Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volné místo na Ipad 2

Od: karelbarel odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

chtěl jsem se zeptat, kdych chtěl zjistit co všechno mám ipadu, tak kde se to dá zjistit. Když připojím ipad k PC a kliknu na ipad, tak dole se mi objeví kolik mám volného místa, pak tam jsou kolik zabírají aplikace,knihy,fotky atd. a je tam taky "jiné" a to mi zabírá skoro 3 GB a právě to bych chtěl zjistit co to je, co všechno v tom "jiné" je.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jde o vnitřní paměť (úložiště), tak v "jiné" bude asi operační systém a disková mezipaměť případně nějaké jiné aplikace nutné pro chod přístroje. Pokud by to byla karta, tak to nevím. Zdravím!

hodnocení

0x

V položce others jsou přílohy meilů, save z her, některé dokumenty, části icloudu, stažené věci samotnýma aplikacema, výsledky, itunes playlisty etc..ale 3GB je moc... tedy nevím kolik máte app etc, u mého stroje je to 2,1GB ale u 64GB paměti mě to zatím netankuje, navíc mám dev přístroj... chtělo by mrknout zda nění nějaká app moc nafouklá...

doplněno 06.10.13 01:44:

Ještě mě napadlo, používám v saafari to offline ukladání stránek a když se nechal máznout obsah v telefonu tak 500mb fuč...

doplněno 07.10.13 00:33:

Ne, jak appstore tak i OTA aktualizace se stahují zcela vědomě pro uživatele až po jeho odkliku...

Je to jak jsem psal, i M.Lutonsky to kdysi řešill...

karelbarel

Zdravím, a nemůže to být třeba tím, že mi tam naskočila nová aktualizace, kterou jsem ještě nenainstaloval?

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]