Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální foťák Kodak umí jen 142 snímků?

Od: miki11 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám problém s Kodakem ZD 710, mám v něm 2 GB kartu a vše funguje naprosto v pohode až potud, pokud nevyfotím 142 fotek. Další fotky nad 142 snímku (143, 144 atd.) se sice na dyspleji zobrazí a uloží na paměťovou kartu, ale po vypnutí fotoaparátu je nelze si prohlídnout na displey - foťák neustále ukazuje že je pouze 142 snímku. Pokud ale paměť. kartu vložím do PC tak snímky, které jsem vyfotil na ní jsou. Nevíte náhodou někdo co by s tím mohlo být? Jinak vše na foťáku funguje naprosto v pořádku.

Zde je můj e-mail: Hirju@seznam.cz Díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

myslím, že má chybu v SW resp. FW. Zkuste najít novější firmware nebo se poptat v servise. Zřejmě má programátorským omylem načítání snímků z karty omezeno na 142 obrázků...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]