Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi Hongmi-zkušenosti

Od: mcgyver® odpovědí: 12 změna:
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti se značkou telefonů Xiaomi Hongmi. Jak je to se zárukou, spolehlivostí. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud chceš více info o tomto telefonu podívej se sem- miui.cz/...

Mám Xiaomi MI2 ,v domácnosti celkem 2 kusy-absolutně bez problému,záruka 1 rok,aktualizace každý pátek,atd atd.Nezapomen že telefony Xiaomi jedou sice na Androidu ale s nádstavbou MIUI,nevím jest.ti bude 1GB RAM paměti stačit,můj MI2 má 2GB,ale podívej se na forum kde se vše dozvíš-nutná registrace.Rada na závěr-nakupuj pouze u ověřených prodejců ,osobně doporučuji pouze ibuygou.com/... pokud koupíš levněji a jinde,je to FAKE.

doplněno 28.09.13 22:45:

Jak to tady čtu tak asi nemá smysl se o tomto telefonu dále rozepisovat.Český národ zná pouze to co mu je v obchodě vnuceno,poté si to zde také můžeme přečíst že? mám malou pamět,seká se mi telefon apod.Čína už není to co bejvávalo,mobilní telefony Xiaomi,Oppo,Meizu patří mezi nejlepší telefony na světě,ne nadarmo k těmto firmám přebíhají špičkoví zaměstnanci od Google ,LG,HTC,ZTE atd.Mimochodem veškeré mobilní tel.se vyrábějí ve Foxconnu v Číně,tak jako vaše Tv Samsung nebo LG.Což znamená že duch z Číny je v každé domácnosti několik let,akorát o tom nevíte,nebo nechcete vědět?

Ona se historie opakuje po válce Japonsko kopírovalo kde co, pak dosáhli špičku v kvalitě, pak nastoupila Korea, dnes se to děje v Číně.

zajixxx*
hodnocení

0x

Já bych to bral... proč všichni myslí ihned na záruku? ...

aladinn
hodnocení

0x
mno je to neznama znacka tak nevim nevim asi bych koukl po nejake znamnejsi znace pak kvuli tomu kdyby se to pokazilo aby se to dalo vubec opravit nebo nejak reklamovat

A je to tady...co když se to pokazí :-D :-D :-D...je to marný, je to marný, je to marný...

Já mám doma Xiaomi MI2 a nemohu si stěžovat :)

stirecek*
hodnocení

0x
Přijde i do Evropy a bude mít podporu 3g.
svetandroida.cz/...
doplněno 30.09.13 09:14: Koupit můžeš třeba zde
jsxltech.com/...

Nevite, jestli je to uz ta 3G verze?

doplněno 13.11.13 10:32:

Uz to vidim, 3g jen pro cinu.

etotalk.com/...

Toto uz by snad elo chodit i v Evrope. JInak cena na nase pocitam kolem 5000

stirecek*
Někde jsem ho viděl za 130, ale uz nevím kde. Zkus stránky výrobce. Wcdma uz má. DPH plus doprava, do čtyř tisíc by se dalo vlézt. U nás ho prodávají až za osm tis.

Nakonec se zena rozhodla necekat a objednali jsme HUAWEI Ascend Y300, tak uvidime. Stejne si na to nic moc dohravat nebude a hry ji nezajimaji. Na "kancelarske" veci to bude snad OK.

stirecek*
Já mám ascend g300 rok a půl a jsem nim nadmíru spokojený. Hongmi má trochu větší displej, ale výkon člověk stejně nevyužije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]