Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávají SCARTy z přístrojů

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Nemáte někdo nějak dobře vymyšlený uchycení zástrček kabelů SCART v přístrojích? Prevíti furt vylézají. Jeden dobrák mi radil lípnout to tam silikonem. To asi ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Koupit kvalitní scart kabel, ne za 69.- z kauflandu. Jde o to, že tyhle šmejdy mají slabé nožíky, které nedrží pořádně ve slotu a navíc se ohýbají jako staniol.

Ernie: Donedávna jsem používal ty nejlevnější 70 - 90kč (max120) a NIKDY se mi nestalo, že by scart vypadával. Spíš bych si tipl na vymačkané kontakty v TV.

hodnocení

0x

tak to se mi ještě nikdy nestalo, u nás Scarty drží jak čert, jak v STB tak v televizi. Co jsem připojoval babičce DVD, VHS a satelit, tak taky všecko drželo pevně :)

hop®
hodnocení

0x

Silikon ne. Pokud chcete řešit následek špatných zástrček, tak tam plivněte tafixkou, tavnou pistolí, pak není problematická "demontáž", a je to asi nejlevnější řešení, běžně se takhle "aretují" různé konektory třeba na PCB, navíc tu pistolku za pár pětek třeba využijete i jinde...

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Dobrej tip. Já tuhle pistolku úspěšně používám ke kotvení vypadlých hmoždinek z omítek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]