Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DCR Sony-TR7000E chyba C 21

Od: rosta* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám kameru DCR Sony - TR7000E.(Digital8) Cca po třech letech mě začala zlobit. Kamera začala občas stávkovat - chyba C 21. (Dle manuálu se jedná o vlhkost v kameře) Po otevření dvířek kazety a odvětrání se kamera opět na krátký čas rozchodila. Ale pak se chyba opět projevila. Dvakrát byla v servisu, ale tam mi řekli, že se závada neprojevila, při druhé opravě vyměnili i čidlo vlhkosti. Za půl roku se porucha objevila znovu. Dal jsem ji do jiného servisu, a tam mi mechanik sdělil, že chyba není v čidle vlhkosti, ale přímo na procesoru. ( resp. v jeho napojení na základní desku) Použil prý horký vzduch k prohřátí spojů. Kamera pracovala cca 3 měsíce a šla znovu do opravy. Po opravě fungovala asi 2 měsíce. Už se mi nechce investovat do drahých oprav. Myslíte, že půjde tato kamera jěště opravit na 100 %?

Předem děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na tuhle otázku by ti měl odpovědět ten servisák. Pokud se záavda projevila 2 měsíce po opravě, řešil bych to jako reklamaci opravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]