Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzváněcí tón do BT sluchátka

Od: aaaaaa* odpovědí: 2 změna:

Netušíte jak zařídit, aby mi do headsetu Jabra EASY CALL zvonil nastavený vyzváněcí tón v telefonu HTC Desire X a ne jen jakési pípaní? Když přehrávám písničky, hrajou do sluchátka, ale vyzváněcí tóny sluchátko nepřehrává, jen začně tak divně trylkovat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaa*
hodnocení

odpovím si sám, již jsem se dopídil. Android je tak neuvěřitelný šmejd, že vrací telefonování se sluchátkem do minulého století. To co umí obyčejné hloupé telefony mnoho let, to co umí chytré na jiných systémech tak android ani po letech neumí.

Fakt neuvěřitelné, miliony lidí se musí vrátit k tom, že tahají mobily z tašek, kapes, kabelek, pouzder aby se podívali kdo jim volá. To je totiž další nesmysl, na displeji jak kráva je obrovský zeleňák a jméno volajícího je pod ním miniaturním písmem.

To jsem tedy nečekal, že se vracím do pravěku.

Vysvětlení code.google.com/...

Když k tomu pridám, že baterie je pryč kolem 13-14 hodiny, že ani den nevydrží ... A to jen telefonování a ráno v 7hod. 100%

Tady někomu malinko bouchly saze :)

Nevím jestli miliony lidí tahají mobil aniž by tušili kdo jim volá, já mám smarthodinky a nejen že mobil netahám z kapsy aniž bych nevěděl kdo mi volá, ale mohu hovor odmítnout, mohu si přečíst SMS i E-mail a mnoho jiných věcí a mobil dřímá pořád kapse. Já si naopak připadám jako v příštím století :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]