Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si dát na chalupu starší televizi,ale nevím jakou použít anténu. Stačí,když mi půjdou dva programy.
Tv vypadá asi takto . inzerat.i-bazar.cz/...
Děkuji
Anténu víceméně jakoukoliv, ale asi dost určitě si budeš muset ještě zakoupit Set-Top-Box. Jedině, že by televize měla digitální tuner a to bych neřekl.
Hanko,
domnívám se,že používat tuto televizi je riskantní.Sám jsem ji před lety měl,odešel u ní VN trnsformátor a tím skončila.K ní se musí asi za 1000 koupit Set top box,když se to spočítá,viděl jsem v nějakém letáku TV za 2100 Kč.Myslím,že by se to vyplatilo,nehledě na výsledný komfort.Anténa pak je to nejjednodušší.Pak stačí odizolovat konec přívodního antenního kabelu a nechat koukat středový drát,asi 60 cm.Na takovou provizorní anténu sledujeme celou škálu programů DBV-T.
JABRAKA
No,ona mě hrála moc dobře a má i zabudované rádio,byla jsem s ní moc spkojená,ale asi Tě poslechnu
Díky moc
Martine.
Mám vyzkoušeno,že dnes se dobrý signál chytne kdekoliv.Jen se s tou náhradní anténou musí trochu pohybovat.V místnosti nebývá signál homogenní.
JABRAKA
nevím proč by měl stát litr set-top-boxy.heureka.cz/... já jsem za něj v akci dával snad ještě mín ted se mě tu válí k ničemu klidně vám ho za pár kaček pošlu
Já bydlím asi 15 km od vysílače
Na chalupu by mě to stačilo, tak by jsme se mohli domluvit a já bych si ten set-top-box od Vás koupila
Podle sebe soudím tebe že.Nevym co se změnilo v pozemním vysílání anténu už nemám jelikož jsem nakoupil satelity a vyzkoušet to nemohu a ty kačky jsou samozřejmě na poštovný za ten set top box nic nechci tak si nech ty žvásty na cestu z hospody.
doplněno 27.09.13 18:29:Pokud ten settopbox chcete pošlete mě vnitřní poštou adresu a zašlu vám to na dobírku za poštovný
Spíš šlo o to že nějakej set top box mám doma a paní jsem ho nabízel a pán měl pocit že chci na tom staršim modelu něco vydělat . Navýc paní to chce na chalupu na alespon 2 programy. Co tak ted studuju tak mpeg2 stále v čr jede takže musí být funkční krom maximálně nějakých hd které jsou v tomto případě mimo mísu. Pokud se pletu tak mě opravte
Ahoj Hanko, podívej se zezadu na televizi. Bylo by dobrý, aby tam byla zásuvka pro zástrčku SCARTu. To je kabel, který propojuje ten Seťák a televizi.
Ahoj, tak bohužel, zásuvku pro SCART to nemá, jen pro audio,video a sluchátka. Má to sice svojí vysunovací anténu,ale na ní jsem doma nic nechytla.
Scart je ten černej velkej vzadu. Ty vepředu jsou na sluchátka (černej),na video obraz z fotáku ,kamery nebo třeba playstation (žlutej),a zvukovej z uvedených zařízení normálně jsou bílej a červenej a jelikož má tv pouze jedno repro tak má ta vaše pouze bílej.Takže to schrnu vezmete jakýkoliv settopbox k němu připojíte tu anténu kterou ta vaše tv má a kabelem scart propojíte settopbox a telku (na tv ten zadní konektor) bude vám hrát settopbox co umí mpeg2 i ten co umí mpeg2 a mpeg4. Prostě vám stačí jakýkoliv co někde seženete. s pozdravem petr
Philips jak vidím nedodržuje barevné značení audio cinchů, stereo signál - bílý levý, červený pravý. Pokud se jedná o monofonní audio, měl by být cinch černý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.