Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledám jiný mobil, aby měl dual, a narazil jsem v popisu na dvě položky, o kterých nevím co znamenají.
Myslel jsem, že na to, aby mobil fungoval jako klasická GPS navigace mi stačí GPS přijímač.
Co je tedy Integrovaný GPS modul?
viz odkaz na telefon obchod-samsung.cz/...
p.s. a když už jsme o toho, doporučili byste tento mobil či nikoli.
Bude vubec ten mobil fungovat jako klasická navigace, když nemám a nebudu mít připojení na intrenet?
Děkuji
doplněno 26.09.13 18:13:Odpovědi jsou zajímavé, ale teď konec teorie, a zajímalo by mne ( v tom odkazu) co znamenají ty položky Modul a Přijímač.
A ted někdo kdo ma Android ( já nemám ). Když si stáhnu do mobilu aplikaci, bude mi to fungovat jako navigace? Nebudu mit online připojení ( od mobilního operátora)
Druhý dotaz: Je tam Wi-fi, lze si stáhnout aplikace z internetu? Prý na Google Play, ale nebude vadit že se nepřipojím přes mobilního operátora, ale přes wi-fi? No prý ne ( nevím zda je to pravda). Ale jak se ty aplikace instalují? To si je naklikám na webu a oni se mi do mobilu dostabou jak? Tohle mi není jasné Pracuje s tím někdo?
Prosím ne teorie, ale jen zkušenosti. Děkuji
Stireček dík za vysvětlení. BOD
doplněno 27.09.13 14:02:Stireček : Zajímavý odkaz. Protože jsem nikdy na netu neobchodoval, a už vubec ne v zahraničí, můžeš mi poradit jak se to děla? A nejsou ty ceny nějak velké? Navíc to určitě nebude mít češtinu, jak si pak poradím? Poradíš? Díky předem
Pokud chceš dual sim, mrkni se třeba sem
doplněno 27.09.13 22:24: Fidonet: dolar vychází okolo 19kc, což není žádná hrůza. Je nutná jen registrace, platí se kartou, předem a pak jen čekáš na balík. Na etotalk jsou všechny mobily s češtinou, u každého je popis. Dnes uz to není problém. Pokud mobil češtinu nemá, Číňani ji tam klidně dají, stačí jim napsat. Na fórum androida jsou zajímavé tipy nebo osvědčené značky. Bude brzy na trhu zajímavá novinka Xiaomi hongmi, v předprodeji stal v Číně v přepočtu 2500 kc a prodalo se 100 000 kusů za 90 sekund. A myslím, ze se bude vozit i k nám, jenže u nás to bude ranec. Ja v Číně nakupuju často, dnes mi došel jeden balíček, vcera dva a další jsou na cestě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.