Nejste přihlášen/a.
Zdravím ty kdo mají O2 tv.
Dá se někde vytisknout seznam kanálů? Ten co jsem dostal k set top boxu už není aktuální a rád bych si vytiskl nový ale na stránkách O2 jsem ho nikde nenašel. Díky za radu...
Dobrý den, myslíte toto viz odkaz? Zdravím!
doplněno 03.11.13 23:08:Podívejte se ještě viz další odkaz a na poslední odpověď - je tam odkaz, kde je celá řada dokumentů k O2 TV a v některém mají být další informace (ten seznam dokumentů se musí rozbalit). Patrně v "Řazení programů"nebo "Manuál k nové O2 TV". o2.cz/...
doplněno 04.11.13 00:15:jack - nemáte zač. Ono totiž něco najít na stránkách O2 je velice obtížné. Patrně to je jejich záměr.
Ano ten jsem taky našel. Šlo mě o seznam typu
kanál 6- PrimaCool
kanál 4- Prima
Oni ho právě dávali k set top boxu ale nějaké kanály smazali, některé přesunuli některé přidali a mám v tom guláš, než něco najdu v těch 40 kanálech tak to je doba. Na O2 mě také nebyli schopni poradit. Vidím to tak že to budu muset projet a sepsat :/ bude tak na 2 hoďky o zábavu postaráno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.