Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 TV- kde sehnat seznam programů

Od: jack* odpovědí: 4 změna:

Zdravím ty kdo mají O2 tv.

Dá se někde vytisknout seznam kanálů? Ten co jsem dostal k set top boxu už není aktuální a rád bych si vytiskl nový ale na stránkách O2 jsem ho nikde nenašel. Díky za radu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslíte toto viz odkaz? Zdravím!

o2.cz/...

doplněno 03.11.13 23:08:

Podívejte se ještě viz další odkaz a na poslední odpověď - je tam odkaz, kde je celá řada dokumentů k O2 TV a v některém mají být další informace (ten seznam dokumentů se musí rozbalit). Patrně v "Řazení programů"nebo "Manuál k nové O2 TV". o2.cz/...

doplněno 04.11.13 00:15:

jack - nemáte zač. Ono totiž něco najít na stránkách O2 je velice obtížné. Patrně to je jejich záměr.

Benův 1.odkaz - skoro dole Podpora pak Řazení kanálů a voilà

jack*
hodnocení

Ano ten jsem taky našel. Šlo mě o seznam typu

kanál 6- PrimaCool

kanál 4- Prima

Oni ho právě dávali k set top boxu ale nějaké kanály smazali, některé přesunuli některé přidali a mám v tom guláš, než něco najdu v těch 40 kanálech tak to je doba. Na O2 mě také nebyli schopni poradit. Vidím to tak že to budu muset projet a sepsat :/ bude tak na 2 hoďky o zábavu postaráno

jack*
hodnocení

Moc vám všem děkuji našel jsem to. Na té stránce jsem byl 100X ale že se to dalo rokliknout "na další dokumenty" jsem si nevšiml. MOC VÁM VŠEM DĚKUJI!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]