Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde instalace do Nokia E51

Od: andreeew odpovědí: 9 změna:

dobrý den, mám takový problém... pořídila jsem si nokii E51 a jaksi se mi nedaří nainstalovat žádnou aplikaci ani hru ani motiv.. vždycky se mi při instalaci ukáže buď že není ...sis podporován nebo soubor má prošlý certifikát nebo je to prostě neplatné.. stahovala jsem různé motivy a aplikace z různých stránek a nic se mi nepodařilo nainstalovat.. děkuji za pomoc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak instaluješ věci pro starého symbiana-sis nepodporován, nebo se nespustí vůbec.

Prošlý certifikát- certifikát je na určitou dobu a pokud je to starší věc, i když kompatibilní s E51 tak tohle nahlásí, většinou stačí změnit před instalací datum na telefonu, zkus třeba o rok zpět (možná bude potřeba i restart telefonu)

Hledej věci na symbian 3rd edition
symbianportal.cz/...

andreeew
hodnocení

a můžete i dát nějaký tip na stránku odkud stáhnout nějaké ty novější aplikace a témata..moc děkuji

google.cz/...

google.cz/...

Hned ta první symbianportal neni špatná,občas jsem tam taky hledal, je tam program na tvorbu témat, já je nepoužívám-neporadim.

Plno programu je placenych, proto se nedaj tolik sehnat a když nevíš co hledáš tak se to hledá blbě ;)

Vždy hledám věci na telefon přes google...

andreeew
hodnocení

tak jsem zkoušela stáhnout z těch stránek co jste mi napsal no a většinou se mi stále zobrazuje prošlá licence.. a i když se mi podařilo konečně něco nainstalovat tak to teď v mobilu chce registraci.. no zatím tomu mobilu moc nerozumím tak se v tom nevyznám.. to co jsem nainstalovala mám uloženo v instalacích a s tama to nejde spustit.. s tou licencí to ale nechápu*zed*

Registrace- řikal jsem ti že jsou normálně placené programy, to že jde o smartfone nikoho nezajímá, vydělává se na vše, musíš hledat free- zdarma. Víš ono až řekneš, hledám tu a tu aplikaci tak je docela šance že ti někdo (nemusim to být já) napíše ano stáhneš ji tady a tady, ale dokud se bavíme všeobecně tak je to o ničem

andreeew
hodnocení

a můžete mi poradit jak mobil restartovat? děkuji

al*

Vypnout a zapnout.

andreeew
hodnocení

tak jsem zkoušela všechno co jste mi poradili a marně *sok* nic nejde .. pořád se mi ukazuje prošlý certifikát.. fakt tomu nerozumím.. stahovala jsem z různých stránek i z těch co jste doporučil.. zkoušela jsem vytvořit si vlastní téma taky mi to nebere..už nevím co.. v příručce nic o tom není...*nevi*

masox
hodnocení

0x

Tohle je "problem novych symianu. Jde v podstate o ochranu telefonu, ktera by mela vyloucit, ze nainstalujes nejaky virus. Bohuzel ale kvuli tomu neni mozna instalace nektery aplikaci. Pokud chces takove aplikace instalovat, musis si je ocertifikovat. Mas nekolik moznosti, ale kazdopadne tomu budes muset venovat trochu casu. Precti si tyto diskuse: warforum.cz/... , symbianforum.cz/... Jed od nejnovejsich prispevku ke starsim a vyber si ten nejnovejsi zpusob. obecne plati, cim novejsi postup, tim jednodussi.

Dopurucuji hack a nasledne certifikaci pres nejaky program. Muze te to stat nekolik hodin prace, ale odmenou ti bude moznast instalovat jakekoli aplikace.

Ovsem pri hlasce sis neni podporovan s tim nic neudelas. Aplikace je urcena pro jine telefony.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]