Nejste přihlášen/a.
dobrý večer, potřebuji poradit ohldně koupi sluchátek, dodneška jsem měl tyto sluchátka : alza.cz/... , byl jsem moc spokojený ale dnes prostě přestály hrát..cca. po roce, no a tak mě zajímá jaké si mám ted koupit, ale nechce se mi za ně dávat víc než 1000kč,- děkuji za rady
No jo může to být třeba překroucený kabel od sluchátek nebo nějaký špatný kontakt nebo třeba špatné reproduktory u sluchátek. Každopádně našel jsem test špuntových sluchátek kolem 1 000 Kč snad ti to pomůže extramobilne.cnews.cz/...
Největší legrace je, že už jen papírově nejsou ty sluchátka nic moc a většinou se o frekvenčním pásmu ani nikde moc nezmiňují, to ty Sony MDR nebo Creative EP mají hodně slušný rozsah a žádná jiná sluchátka se jim ani neblíží. Takže záleží na tom jestli člověk chce mít v uchu LOGO Beats za 4000Kč, nebo opravdu BASY a VÝŠKY v co největším rozsahu ani ne do 500Kč
No já vím že je to k smíchu, že za logo se platí, je to tak že jsem si to koupil z 50% kvuli "q"..nicméně hrály opravdu fantasticky, navíc jsem k tomu dostal asi dalších pět takových těch "udělátek" :D aby to lépe sedělo do ucha..
Jenže například ty Creative za necelých 400Kč má moje dcera už 5let a kablík dostal už několikrát hodně zakouřit a pořád hrají a z rozsahem 6Hz-23kHz, to by mne zajímalo kolik mají ty Beats o jejichž rozsahu se všude skromě mlčí a vzhledem k tomu, že jejich lepší bráškové (s přívlastkem studio) u kterých jsem parametry vypátral jsou o dost horší než ty Creative, tak by mi LOGO mohlo být ukradené, obzvlášť za desetinásobek ceny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.