Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká sluchátka? - špunty

Od: shady* odpovědí: 8 změna:

dobrý večer, potřebuji poradit ohldně koupi sluchátek, dodneška jsem měl tyto sluchátka : alza.cz/... , byl jsem moc spokojený ale dnes prostě přestály hrát..cca. po roce, no a tak mě zajímá jaké si mám ted koupit, ale nechce se mi za ně dávat víc než 1000kč,- děkuji za rady :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co záruka? U sluchátek za 4000 bych se rozhodně nesmířil s tím, že mi za rok odejdou.

hodnocení

0x
Nepředpokládám, že to bude víc než poškozený kablík. To vám nějaký známý opraví i zadarmo. V téhle kategorii se to vyplatí spíš opravit.
Co znamená přestaly hrát? Obě dvě?

hodnocení

0x

No jo může to být třeba překroucený kabel od sluchátek nebo nějaký špatný kontakt nebo třeba špatné reproduktory u sluchátek. Každopádně našel jsem test špuntových sluchátek kolem 1 000 Kč snad ti to pomůže extramobilne.cnews.cz/...

jerrysek*
hodnocení

0x
Já mám Sony MDR-EX50, a jsem s nimi víc než spokojená. Vážně mě mile překvapily. Cenově jsou okolo 400-500Kč, ale zvukem, alespoň podle mě, v úplně jiné kategorii. Za sebe můžu doporučit!

Největší legrace je, že už jen papírově nejsou ty sluchátka nic moc a většinou se o frekvenčním pásmu ani nikde moc nezmiňují, to ty Sony MDR nebo Creative EP mají hodně slušný rozsah a žádná jiná sluchátka se jim ani neblíží. Takže záleží na tom jestli člověk chce mít v uchu LOGO Beats za 4000Kč, nebo opravdu BASY a VÝŠKY v co největším rozsahu ani ne do 500Kč :-D

shady*
hodnocení

No já vím že je to k smíchu, že za logo se platí, je to tak že jsem si to koupil z 50% kvuli "q"..nicméně hrály opravdu fantasticky, navíc jsem k tomu dostal asi dalších pět takových těch "udělátek" :D aby to lépe sedělo do ucha..

Jenže například ty Creative za necelých 400Kč má moje dcera už 5let a kablík dostal už několikrát hodně zakouřit a pořád hrají a z rozsahem 6Hz-23kHz, to by mne zajímalo kolik mají ty Beats o jejichž rozsahu se všude skromě mlčí :) a vzhledem k tomu, že jejich lepší bráškové (s přívlastkem studio) u kterých jsem parametry vypátral jsou o dost horší než ty Creative, tak by mi LOGO mohlo být ukradené, obzvlášť za desetinásobek ceny :-D

hodnocení

0x

Podle mě když si někdo koupí Beats, tak platí 90% za značku. Jednou jsem zkusil jakési špunty od SONY a to byla bída a děs (a to byly z originálního SONY obchodu). Teď mám Sennheiser CX200 a jsou dost dobré. Možná by připadaly v úvahu ještě Sennheiser CX300-II, ty mají asymetrický káblík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]