Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze používat tablet při nabíjení

Od: protlacek* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli jde tenhle tablet Colorovo CityTab Vision, 7", 8GB používat i při nabíjení. Vím, že u některých tabletu to jde, ale nejsem si jistý, zda to jde u tohohle. Našel jsem ho na této stránce: czc.cz/... Předem děkuji za odpověd :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
to jde snad u všech, ne? stejně jako u mobilů či notebooků
petr123*

No třeba u jednoho starého "Erika" nabíjení přes datový kabel probíhalo pouze v případě, že se telefon přepnul do režimu "USB disk" a v to chvíli se s ním nijak pracovat nedalo.

Teoreticky něco podobného může být i u dnešních strojů - při nabíjení z adaptéru s ním půjde normálně pracovat, při nabíjení z USB přes počítač může nabíjení fungovat jenom v některých režimech.

hodnocení

0x

jde to u vsech , z adapteru v poho

zajixxx*

Půjde, a nebál bych se to vyzkoušet.. není co pokazit... :)

protlacek*

Aha, tak děkuju. Já jsem se bál, abych tím nesnižoval životnost baterky, když bych ho používal při nabíjení :)

Právě že nabíječky jsou dimenzovány aby zvládly nabíjet a zároveň napájet při plném provozu, pokud by měly jen nabíjet, nebo jen napájet, mohly být téměř poloviční.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]