Nejste přihlášen/a.
Napiš konkrétní model, (pod baterií) případně hoď odkaz na stránku, kde byl zakoupen.
Co vím tak ty sifoni, měli neznámý OS, žádnou podporu čehokoliv, snad kromě javy.
99% sifonů ani WIFI modul neobsahuje, natož aby se dal HW stáhnout z internetu ( byl by to super převrat...)
Určitě tam máte někde ikonku WIFI klikněte na ni a dejte zapnout nebo vyhledat wifi sítě. Jinak nic ve zlém ale dát 4000 za takový telefon je pěkná blbost.
Pokud tam nikde nevidítě většinou modroi ikonki wifi nebo wlan tak wifi nemáte. Já jsem sciohone měl chvilku asi tak rok a pul zpět koupil jsem ho skoro nový za 500 ale dlouho se u mě neohřál. Asi všichni víte proč. Jestli to jde a koupil jste telefon někde v kamenné prodejně tak se ho pokuste vrátit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.