Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sciphone wifi

Od: nicko odpovědí: 11 změna:

dobry den jak do toho mobilu mam dat wifi prosim

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
napis model . Pokud je ten telefon z aukra za neco kolem 1000kc tak tam wifi natluces kladivem (alespon 300g)
nicko
hodnocení

nemam to aukra mam to za 3590 kč

a nwm kde stahnout tomu wifi ;(

zajixxx*

Napiš konkrétní model, (pod baterií) případně hoď odkaz na stránku, kde byl zakoupen.

Co vím tak ty sifoni, měli neznámý OS, žádnou podporu čehokoliv, snad kromě javy.

99% sifonů ani WIFI modul neobsahuje, natož aby se dal HW stáhnout z internetu ( byl by to super převrat...)

pfpetr*
wifi bud ma nebo nema ta se nestahuje maximalne ovladac ktery ale novy telefon bude mit, napis ten model telefonu !
nicko
hodnocení

model sciphone i68

ohneta*
hodnocení

0x

Wifi se stáhnout nedá, pomůže ti jedině to kladivo. Bud ten mobil wifi má, nebo nemá.

greenbull*
hodnocení

0x

Určitě tam máte někde ikonku WIFI klikněte na ni a dejte zapnout nebo vyhledat wifi sítě. Jinak nic ve zlém ale dát 4000 za takový telefon je pěkná blbost.

nicko
hodnocení

mohl mit samsung mini 2 krs to mam tento mob ;(

pfpetr*
novej stoji necely 2000 takze cena super ale wifi ma takze projit menu a nekde ta wifi musi byt
greenbull*

Pokud tam nikde nevidítě většinou modroi ikonki wifi nebo wlan tak wifi nemáte. Já jsem sciohone měl chvilku asi tak rok a pul zpět koupil jsem ho skoro nový za 500 ale dlouho se u mě neohřál. Asi všichni víte proč. Jestli to jde a koupil jste telefon někde v kamenné prodejně tak se ho pokuste vrátit.

nicko
hodnocení

mam ho už 3 roky ;(;(;(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]