Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nahradit navig. klávesy? Android

Od: stek* odpovědí: 2 změna:
Toto léto jsme byly na jednom nejmenovaném koncertě ve Slavkově a pěkně jsme zmokli (kdo tam byl ví o čem mluví *smich*). Bohužel jsem měl sebou svůj mobilní telefon, který samozřejmě zmoknul taky. Nechal jsem telefon vysušit a po zapnutí zjišťuji, že nefunguje jedna navigční klávesa, je to dotyková klávesa zpět. Všechny ostatní klávesy i s displejem fungují, bohužel nejdůležitější klávesa zpět se ani nerozsvítí :(. Mám mobilní telefon Sony Ericsson Live with Walkman s operačním systémem Android 2.3.3 Gingerbread. Otázka je jestli existuje nějaká aplikace na Android 2.3.3, která by dokázala nahradit tlačítko zpět. Za všechny odpovědi směle děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Třeba toto: play.google.com/...
Ale asi bude nutný root, pokud ještě nemáte.
Nebo upgradujte na ICS, tam to tlačítko bude na liště.
forum.xperia.cz/...
androidforum.cz/...
stek*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Je nutně potřeba root?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]