Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zepta jakou by jste mi doporučili ecigaretu ale nejspíš bych chtěl tuto 0promile.cz/... nebo tuto 0promile.cz/... a jaký jsou mezi nimi rozdíly.Děkuji
Osobně bych podle recenzí doporučil tutu 0promile.cz/...
Osobní zkušenost nemám ale když se podíváte na recenze tak konkrétně tato ecigareta vydrží např. až 700 potáhnutí a ta druhá jen 150? Co myslíte?
Ano, měl jsem jí u kamaráda má i výraznější chuť a budu kupovat tuto 0promile.cz/... a také děkuji za rady
čím výc náplně se doto vejde a čím větší baterie tím je cigareta lepší takže nemůžete srovnávat cígo 360 a 750mAh obě jsou slabé. Ta 750 vydrží stěží 1den pokouření s tim že půl dne bude hulit na prd. Já jedu trošku jinou ligu ale na wčku jsem vydržel přes rok . takže za mě 0promile.cz/... případně dobra-cigareta.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.