Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou ecigaretu?

Od: liki12® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chtěl bych se zepta jakou by jste mi doporučili ecigaretu ale nejspíš bych chtěl tuto 0promile.cz/... nebo tuto 0promile.cz/... a jaký jsou mezi nimi rozdíly.Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych podle recenzí doporučil tutu 0promile.cz/...

Osobní zkušenost nemám ale když se podíváte na recenze tak konkrétně tato ecigareta vydrží např. až 700 potáhnutí a ta druhá jen 150? Co myslíte?

pfpetr*
e cigaretu kourim uz druhym rokem. Vyzkousel jsem nespocet druhu a na zacatek bych vam doporucil ego w s baterii min 900mah a rozhodne si ji kupte v kamennem obchode a ne na netu byt drazsi. Pokud nechcete prestat s klasickou cigaretou tak si elektronickou nekupujte
hodnocení

Mám jí spíš jen na chuť protože si dotoho chci kupovat ochucené liquidy. :)

Jestli máte jen chuť kupte si klasické ochucené... Vyjde Vás to levněji :-D

hodnocení

Nechci ty jsou hnusné :D

Dobře a myslíte že ele cigareta bude o mnoho lepší? :-O

hodnocení

Ano, měl jsem jí u kamaráda má i výraznější chuť a budu kupovat tuto 0promile.cz/... a také děkuji za rady

pfpetr*
hodnocení

0x

čím výc náplně se doto vejde a čím větší baterie tím je cigareta lepší takže nemůžete srovnávat cígo 360 a 750mAh obě jsou slabé. Ta 750 vydrží stěží 1den pokouření s tim že půl dne bude hulit na prd. Já jedu trošku jinou ligu ale na wčku jsem vydržel přes rok . takže za mě 0promile.cz/... případně dobra-cigareta.cz/...

hodnocení

0x

kup si baterii samostatne a ktomu naplnovaci cartomizer ce-4 nebo ce-5 a napln , je to levnejsi a muzes si vybrat jake chces

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]