Nejste přihlášen/a.
Založil jsem si FTP server na Endora.cz přes Total Commander mám připojení ale nevím jak tu stránku jakoby "tvarovat" jestli rozumíte :D prostě hlavní stana o nás foto atd. Díky
Dobrý den, patrně tam po připojení bude nějaká administrace a editor, ve kterém budete ty své stránky upravovat (editovat) a následně je pustíte do světa (publikace). Jinak tam je dost dobrá nápověda a fórum, kde se jistě dá vše najít. Zdravím!
doplněno 21.09.13 13:11:Aha, tak to se omlouvám - byl jsem s odpovědí mimo a editor tam nebude. Zkuste se naučit tvorbu HTML stránek v programu viz odkaz. Výhodou je, že hned vidíte výsledek a je tam i FTP připojení.
V administraci je někde čudlík Aplikace. Když na něj klikneš, tak si můžeš na server jedním kliknutím nahrát jeden z nabídky redakčních systémů. Vpodstatě se ti vytvoří hotové webové stránky a tobě bude stačit tam už jen nadatlovat obsah.
doplněno 21.09.13 18:57:Ještě doplním, že toto je asi nejjednodušší způsob jak stránky "vyrobit". Druhá možnost jak píší všichni nade mnou je, si ji sám napsat, ale pro laika je to docela náročné a navíc splodí většinou na první pokus hrozný paskvil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.