Zdravím! Mám Sony Xperia E koupený asi před měsícem! Byla tam už předinstalována aplikace email. Dala jsem si tam údaje (jméno a heslo) a přihlásila se. Jenže nám problém s tím, že doručena pošta mi přijde ale odeslat zpráva už nejde! Napíšu zprávu, odeslu ji a ona se přesune do složky pošta k odeslání a neodešle se! V nastavení nic o nějakém tom portu (jak je v nastavení u seznamu) není! Tam nejde skoro nic nastavit až na velikost písma a takové blbůstky! :D Prosim poradte! Celkem mě to štve,že nedokážu ani email odeslat! Předem moc děkuji!
Mozna by nebylo spatny napsat, kde mate email a zda maily neodchazi pres pripojeni na data nebo wifi. Pokyd pripojeni zrovna nemate, tak je jasne, proc se tak deje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.