Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenosti... Mám LED TV Samsung a i ve vypnutém stavu začne vrčet..není to hned,třeba až když je dve hodky vypnutá... Kolikrat me to i vzbudi,nikdo jiny to neslyší,ale já ano.. Musím jí zapnout a znova vypnout, je to už na budku.
Pokud myslíte vypnutá, jako že nebliká obraz, ale svítí dioda, mohl by to být transformátor. Občas jsem to u některých spotřebičů také slyšíval. Ale jak je to u nových LCD nevím.
doplněno 08.01.13 21:03:Jak píše gumídek, spotřebyče žerou i ve stand-by režimech a ročně to nějakou tu kačku dá. Možná bych zkusil vyreklamovat a pokud by to dělalo i u druhého kusu, tak bych to prostě vypínal.
doplněno 08.01.13 21:06:Prodlužka s třemi zásuvkami a vypínačem, 1,5m vyjde na 60,-Kč. Potom máte po problému + ušetříte peníze. Některé staré spotřebiče (možná i některé nové) ale tím přijdou o nastavení.
přesně tak svítí dioda... já jí ani nijak na pevno vypnout nemůžu... Dělá to už od začátku co jí mám..a to jí mám půl roku, takže chuťovka.
Proč jí nemůžete vypnout napevno vytažením ze zásuvky. Stejně ve stend-by režimu bere proud a nevíc vrčí...
Normálně i vytáhněte a nic vrčet nebude. Já mám normálně prodlužovačku s vypínačem a tam settopbox,dvd a tv a na noc to vypnu a je to (samosebou nejprve vypnu tv a stb tlačítkem a až jako usnuté odpojím od sítě).
Mě zase settopbox slabě píská, ale nic hrozného (ve vypnutém stavu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.