Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit reprobedny do veže

Od: diamos* odpovědí: 7 změna:
dobry den chtěl jsem se zeptat jak mam zapojit reprobedny do veže panasonic sa-ak45?a ještě jedna otazka jestli připojenim dalšich dvou stejnych beden nespalim vnitřni zesilovač?děkuji za odpovědi a přeji hezky den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Vy chcete zapojit originální repro nebo jiné? Ta hi-fi věž má konektory pro dva páry repro? Máte manuál? Zdravím!

doplněno 20.09.13 23:23:

Pokud je to správně zapojeno (podle barev), tak by to mělo být v pořádku. Manuál jsem Vám nahrál viz odkaz, tak si ho tam stáhněte: leteckaposta.cz/...

Jak zapojit reprobedny do veže
diamos*
hodnocení

pravě že manual nemam ale řidil jsem se timhle obrazkem a zapojene to už mam a repro je origoš ale mam dvě navic tak nevim jestli zesilovač nespalim

pfpetr*

zapojit to můžeš dokonce to bude i hrát. Ze začátku to budeš trošku šetři ale po pár dnech ti to nedá tak to zesílíš až bude hrát nějaká pecka a schoří ti koncák . Naštěstí poradnu už znáš tak sem napíšeš "jak opravit PANASONIC"

diamos*

to jo ale zesilovač nespalim?

111®

Ty máš dvoje bedny, chápu to dobře? Tak každé zapojíš na jeden výstup. Pokud by jsi je chtěl zapojovat ale paralelně, tak se ti klidně může stát , že zes. odejde. Tedy pokud nemá elektronickou pojistku na výstupu, která by odpojila zátěž. Ještě jde o to na jaký výkon ty bedny jsou. Pokuid jsou to šeptátka a ohulíš to, tak zničíš bedny. Já mám zes 75W a zničil jsem basák 20W.

diamos*

Pravě že mam věž ktera už nefunguje nebod mi spadla ale zustalo reprobedny tak jsem si koupil uplně tu stejnou a k ni byly dalši dvě tak že 4 bedny ale zapojene jsou všechny tak nevym jestli to nahodou nespalim ten zesilovač co je v te věži je to model panasonic SA-AK 45

praivo*

Jestli při připojil po 2 bednách do 1 páru svorek, tak ho nejspíš dřív nebo později spálíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]