Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Vy chcete zapojit originální repro nebo jiné? Ta hi-fi věž má konektory pro dva páry repro? Máte manuál? Zdravím!
doplněno 20.09.13 23:23:Pokud je to správně zapojeno (podle barev), tak by to mělo být v pořádku. Manuál jsem Vám nahrál viz odkaz, tak si ho tam stáhněte: leteckaposta.cz/...
pravě že manual nemam ale řidil jsem se timhle obrazkem a zapojene to už mam a repro je origoš ale mam dvě navic tak nevim jestli zesilovač nespalim
zapojit to můžeš dokonce to bude i hrát. Ze začátku to budeš trošku šetři ale po pár dnech ti to nedá tak to zesílíš až bude hrát nějaká pecka a schoří ti koncák . Naštěstí poradnu už znáš tak sem napíšeš "jak opravit PANASONIC"
Ty máš dvoje bedny, chápu to dobře? Tak každé zapojíš na jeden výstup. Pokud by jsi je chtěl zapojovat ale paralelně, tak se ti klidně může stát , že zes. odejde. Tedy pokud nemá elektronickou pojistku na výstupu, která by odpojila zátěž. Ještě jde o to na jaký výkon ty bedny jsou. Pokuid jsou to šeptátka a ohulíš to, tak zničíš bedny. Já mám zes 75W a zničil jsem basák 20W.
Pravě že mam věž ktera už nefunguje nebod mi spadla ale zustalo reprobedny tak jsem si koupil uplně tu stejnou a k ni byly dalši dvě tak že 4 bedny ale zapojene jsou všechny tak nevym jestli to nahodou nespalim ten zesilovač co je v te věži je to model panasonic SA-AK 45
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.