Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolný dual-sim do 4000 Kč

Od: mikihans® odpovědí: 12 změna:

Ahoj, sháním kamarádce telefon a chtěl bych poprosit o nějaké doporučení

Požadavky jsou:

- Android (4.0+)
- Dual-SIM
- Cena do 4000 Kč (úplný strop je 4500 Kč)
- Odolnější (ne vyloženě gumový outdoor, ale aby nepraskl display při prvním pádu na podlahu)
- Solidní foťák (aspoň 5 MPix, autofocus, LED)
- Hardwarové minimum 1 GHz CPU, 512 MB RAM, 480x320 display

Pokud by měl někdo tip na konkrétní telefon, budu moc rád :) Díky ;)

doplněno 19.09.13 19:10:

Jako dobrá volba se jeví Samsung S7562 Gal/... ale zajímalo by mě, jak je na tom s tou odolností

doplněno 19.09.13 19:34:

nebo ještě takhle, pokud byste si měli vybrat jeden z těchto pěti, který by to byl a proč? :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

lenovo a660

praivo*
hodnocení

2x

Z těch pěti bych bral ten Samsung.

stirecek*
hodnocení

2x
Za to koupíš v Číně kvalitní stroj s hd rozlišením 5.5"1.2 ghz ,1 Ram, přední kamera, zadní kamera 8 mpx . Dual sim samozřejmostí.
doplněno 19.09.13 21:13: Anebo
anybuying.com/...
doplněno 19.09.13 21:14: google.cz/...

praivo*
hodnocení

0x

mobilni-telefony.heureka./...?

doplněno 19.09.13 20:52:

Pardon, špatně jsem si to přečetl.

hodnocení

dual-sim je jeden z hlavních požadavků, ale díky

hodnocení

0x

Při funkci DUAL-SIM asi moc foťáků nebude mít 5MPixelů.

opredat
hodnocení

0x

W100 cena 3000,- čtyřjádro, 1GB, foťák 8MPix, AnTutu pres 13000

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
taky uvažuju výhledově o zakoupení dual-sim mobilu a nejlíp mi z toho vyšel ten Samsung. Takže kromě jiného díky za tip.

wili
hodnocení

0x

mironet.cz/... Po měsíci naprostá spokojenost a nadšení...za ty prachy luxus...

Lenovo se ale do ČR nedostává přes oficiální cestou, tak by mohly být problémy se záručními a pozáručními opravami, taky jsem přemýšlala o Lenovu, ale nakonec jsem z tohoto důvodu od něj upustila :(

hodnocení

0x

Když jsem na Heurece nastavila důležité parametry, tak mi taky vypadlo, že nejlepší bude asi ten Samsung :)

hodnocení

díky všem za rady, dneska jí ukážu toho Samsunga a Lenovo (ten vypadá fakt parádně) a ať se rozhodne, co se jí líbí víc :) jinak s androidem mám osobně zkušenosti dobré, ona doteď měla "hloupý" telefon a "téměř hloupý" dotykový a chce dotykový, ale aby nemusela tahat oba, tak samozřejmě dual-sim. zbytek jsem volil podle mých minimálních parametrů, teď mám totiž 600 MHz, 256 RAM, 240x320 a už bych do takové trosky znovu nešel :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]