Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ddr2 1333 a ddr3 1333

Od: martas123 odpovědí: 4 změna:

Potrebuji poradit mam zakladni desku ktera zvladne 8 gb ddr2 1333 a i zvladne 4 gb ddr3 1333 chci jen poradit co je lepsi? do ni narvat 8 gb ddr2 1333 a nebo 4 gb ddr3 1333? piste mi prosim na email tato zakladni deska podporuje praci dvou grafickych karet je to asuska oznaceni prestne z hlavy neznam ale p5kc myslim pokud si to pamatuji je to dvoujadro s taktovaci frekvenci jader az 3,6 jde mi jen o ramky zvlada zakladni deska jen 2x 2x 2x2x gb ddr2 1333 a 2x2x ddr3 1333 tak mam ty sloty prosim napiste mi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
19.09.13 15:41
hodnocení

0x

Ddr3.

hodnocení

0x

jelikož jsem nezaregistroval, že by kdy existovaly DDR2 1333 MHz (pouze 1066 MHz), tak za mě určitě DDR3 ;)

martas1231233
hodnocení

me to podporuje bios az ddr2 1333 vim diky ze jsou ty co pises:) jen jsem potreboval poradit ktere dat:) ale dekuji a jeste kdyz vas tu mam potrebuji zvlada 2 grafiky muzu tam narvat jen stejne nebo kazdou jinou?

Co vím, tak záleží na výrobci. SLI u nVidie musí mít dvě stejné karty, CrossFire u AMD (ATI) prý stačí stejná generace karet.

Tak jako tak se takové zapojení vyplatí pouze pro hraní při velmi vysokém rozlišení, pro běžného hráče je mnohem výhodnější (levnější a výkonnější) koupit jednu pořádnou kartu než dvě "poloviční" ;)

A taky samozřejmě záleží na chipsetu, jestli podporuje SLI nebo CrossFire

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]