Nejste přihlášen/a.
Potrebuji poradit mam zakladni desku ktera zvladne 8 gb ddr2 1333 a i zvladne 4 gb ddr3 1333 chci jen poradit co je lepsi? do ni narvat 8 gb ddr2 1333 a nebo 4 gb ddr3 1333? piste mi prosim na email tato zakladni deska podporuje praci dvou grafickych karet je to asuska oznaceni prestne z hlavy neznam ale p5kc myslim pokud si to pamatuji je to dvoujadro s taktovaci frekvenci jader az 3,6 jde mi jen o ramky zvlada zakladni deska jen 2x 2x 2x2x gb ddr2 1333 a 2x2x ddr3 1333 tak mam ty sloty prosim napiste mi
jelikož jsem nezaregistroval, že by kdy existovaly DDR2 1333 MHz (pouze 1066 MHz), tak za mě určitě DDR3
me to podporuje bios az ddr2 1333 vim diky ze jsou ty co pises jen jsem potreboval poradit ktere dat
ale dekuji a jeste kdyz vas tu mam potrebuji zvlada 2 grafiky muzu tam narvat jen stejne nebo kazdou jinou?
Co vím, tak záleží na výrobci. SLI u nVidie musí mít dvě stejné karty, CrossFire u AMD (ATI) prý stačí stejná generace karet.
Tak jako tak se takové zapojení vyplatí pouze pro hraní při velmi vysokém rozlišení, pro běžného hráče je mnohem výhodnější (levnější a výkonnější) koupit jednu pořádnou kartu než dvě "poloviční"
A taky samozřejmě záleží na chipsetu, jestli podporuje SLI nebo CrossFire
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.