Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenost s pračkou -Candy EVOW 4963 D,je to pračka se sušičkou a cenově celkem dostupná,ale nemůžu najít více recenzí na tuto pračku.Zvažuji že si ji koupím.Děkuji za názory.
Preferují značku AEG. U nás v hospodě jsme jí oddělali za cca 6 let (doma už 13 let), jinak zkušenosti Philco asi 5 let. Ke Candy jsem přišel jako slepý k houslím. Odešla nám pračka, hora prádla, a příkaz manželky zněl jasně - do večera přivez pračku. Objednal jsem v Mallu AEG, bohužel jsem nepočkal na potvrzení a vydal jsem se pro ní. I když měla být skladem, tak nebyla. Takže poslední možnost Electroworld. Tam byla Candy srovnatelných parametrů za rozumnou cenu. Bohužel tato pračka vydržela nejméně. Těsně po záruce, dva roky, se utrhl buben a bylo vymalováno. nyní jsem zvolil cestu nejlevnější pračky při rozumných parametrech ( cca 50 l vody na program, spotřeba A++ a hlavně otáčky min 1200, lepší 1400. Zvolil jsem Electrolux za cca 6500 Kč. Slouží už asi 2,5 roku a zatím drží, i když zátěž je značná - stejně mám spočítané, že v hospodě raději oddělám domácí pračku průměrně za čtyři roky, než si koupit profi pračku, která stojí tak minimálně pětkrát tolik a za dvacet let bude minimálně morálně zastaralá. Sušička se nám neosvědčila, sice suché prádlo, ale o to strašnější žehlení, myslím, že je lepší vsadit na vyšší otáčky a prádlo vyndaváte taky téměř suché.
doplněno 19.09.13 20:25:Oprava! Napsal jsem špatně tu poslední pračku - není to Electrolux (jinak Electrolux, AEG a Zanussi je, tuším, jedna firma, jen je prodávají pod různými značkami) - ale je to Whirlpool AWE 7729.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.