Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdyz zapnu nakou hru tak se mi restartuje PC

Od: joint odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám takový problém, když zpustím nějakou hru (např MEO Airbone) tak se mi restartuje pc. PC se mi ale nerestartuje u každé hry. Např. jednou jsem měl NFS carbon a šlapalo normálně, po čase sem si ho odinstaloval a potom zas nainstaloval a dělalo mi to to samý jak u airbone. Ale zas je to divný, protože treba rozjedu Call of duty4, tak fakt nevim. Nevíte prosím nekdo čím by to mohlo být? Předem díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co třeba napsat nějakou konfiguraci atd.-měnil jsi něco v počítači (HW) v poslední době?jaký máš hlavně zdroj,procesor a grafiku?

joint
hodnocení

Já vím jedine grafickou kartu a ta je SAPHIRE X1650 PRO

vojtahavel*

A nainstalované ovladače ke grafické kartě máš? Nepřehřívá se Ti PC? Stáhni si program Everest Home Edition ( stahuj.centrum.cz/... a napiš nám sem teploty jednotlivých komponent.

Fungujou Ti větráčky?

joint
hodnocení

Ovladače nainstalovany mam, a tady jsou ty teploty : CPU dioda :40 stupnu

Graficky procesor : 61 stupnu

GPU prostředí : 48 stupnu

A vetracky mi fungujou.

Pokud by se PC přehřívalo, byl by problém u všech her. Zkusil bych třeba ještě přeinstalovat DirectX poslední verzí co je.

joint
hodnocení

DirectX mam 9.0C.

vojtahavel*
hodnocení

0x

Zkus sem taky napsat celou tvoji konfiguraci PC, to najdeš taky v Everestu. Pak sem napiš i jak silný máš zdroj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]