Nejste přihlášen/a.
Ahoj,vím že je to vždycky těžké poradit,ale nejspíš si budu pořizovat nový mobil,teď mám Samsung galaxy nexus a jsem s ním strašně spokojený,akorát se mi začal rozsvicet displej a byl problém s reklamací,takže chci nový..Vždycky jsem si strašně chtěl pořídit Iphone,ale jak teď o tom čtu,nějak se mi to IOS nezamlouvá,že by jsem si musel písničku přidávat vždy přes i tunes a tak,u Androidu jsem si prostě stáhnul písničku z internetu a hurá už hrála..Iphone 4s je teď za poměrně dobrou cenu,možná by jsem i ten IOS nakonec měl rád,ale co ta výbava,není už přece jen starý oproti novým mobilům?Kamarádka taky měla ten SG nexus jako já a taky s ním měla problémy,ona teda se signálem,nebo s čím,ale proto tomu už trochu nevěřím..Na druhou stranu,to se asi může stát i u toho Iphonu..ALE ten čistý android,co má nexus mi tak přirostl k srdci,že si mi ho snad ani nechce vzdávat,jedinně snad za ten Iphone,jak si tedy proti sobě stojí?A nový Iphone 5 je pořád tak za 15 000 a to mi už přijde moc,za to je už dobrý notebook,nebo co já vím..ale ne jen mobil..
radeji LG , iphone neni spatny jen ma maly displej , strasne uzavreny system , bez widgetu , vse nejlepe pres itunes a neni to zadna slava , nejlepsi opravdu nekde v shopu vyzkouset. Na androidu neni co zkazit , vse si udelas podle sebe a je levnejsi.
Jinak koukni na samsung S3 , S4 mini /kdyby byly za luxusni cenu/ Ale s tim LG nemas co zkazit 2Gb ram , dobry procesor ...
Záleží, jestli se vyžíváš v technice, a chceš si taktovat procesor nebo proste nejake tyhle technicke kravinky, ber Android. Pokud proste chces zapnout telefon a hned ject, tak ber iPhone, pro me je iPhone poklad, protoze napr. V nastaveni je vse extremne prehledne, veci se nachazeji tam, kde se maji nachazet! Jinak, pisnicky si nemusite stahovat jen pres itunes, ja vetsinou stahnu pres pc, a na plose pak tu ikonku pretahnu do skladeb v itunes a ano se tam pak prida, pak bezdratove se synchronizujes a je to. A jeste mala nevyhoda Applu je, ze vetsina aplikaci co je Android Store zdarma, stoji v App Storu aspon 0,89€. Je to asi tak 20 korun, takze ne moc, ale pak kdyz si clovek tech aplikaci koupi deset, tak uz to jsou 200 :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.