Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neni registrovan v siti

Od: nukika odpovědí: 12 změna:
Dobry den radcove, mam takový problem.Tři měsíce nový mobil Samsung galaxy S III mini a nejde mi volat-pise, ze neni registrovan v síti, psat-neodeslano.Ani dovolat se mi nejde.Myslela jsem, ze tohle se mi s mym milovanym samsungem stat nemůže. Proto se ptam...CO TO JE? Obnoveni nepomaha, jen kdyz se pripojim manualne k siti T-mobile, tak to cca půl hodky funguje.Pak zas nic :(
Co s tím? Reklamace? Pořád , co půl hodky pripojovat k siti?...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

T-mobile má problém a dle sdělení jej prý už řeší .)

prskac1*

Tak vydržet až to vyřeší a pak se uvidí...Jestli bude problém přetrvávat...

doplněno 17.09.13 09:17:

Ověřeno u kolegy s t-mobile, od včera mu taky padá síť...

doplněno 17.09.13 09:17:

doplním místo: Ostrava

rnk*
hodnocení

2x

T-mobile mé problém se sítí. Telefon bude v pořádku.

iz*
hodnocení

1x

Nevím, co měl T-mobile za problém, ale já jsem od pondělka do dnešních cca 14 hodin byla bez internetu ...

Doufám, že už to bude v pořádku.

prskac1*
hodnocení

0x

Pokud se telefon chová takto tak reklamace.

Zkuste ještě použít jinou SIM kartu od stejného operátora zda se bude taky odpojovat od sítě.

Pokud ANO tak reklamace..A bez odkladu..

nukika
hodnocení

Vyzkouseno, mobil se chova stejne i s jinou simkou.Ma simka v jinem mobilu nema problem.Jen mne furt nebavi zadavat sit. :(

nukika
hodnocení

Ano, uz jsem si to take precetla.No pravda je, ze se to stalo vcera vecer. Tak snad to vyresi.Dekuji vsem.

silvik
hodnocení

0x

Dobrý den všem,koupila jsem si samsung galaxy s3 neo a mám stejný problem s přihlášením do sitě-NENÍ REGISTROVÁN V SÍTI .Proto prosím poraďte jak jste to vyřešili.Mám t-mobile a zkoušela jsem tam dát i o2 a pořád stejné.

zwiki*

Dobrý večer.Jak bylo psáno výše.Tzn. reklamovat.

silvik

Dobrý den a vyřešil se problém po reklamaci?

capri*

Zdravím,

Pokud vyťukáte na čísleníku kód *#06# zobrazí se vám číslo IMEI?

bambus*
hodnocení

0x

Tak se mi to taky už nekolikrát stalo a po dlouhem bádání jsme vzjistil že je tato chyba na takřka všech telefonech Samsung s OS Android 4.x.x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]