Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metetostanice Technoline wm-5012 čidlo

Od: mcgyver® odpovědí: 3 změna:
Chtěl bych poradit, kde by se dalo koupit teplotní čidlo k meteostanici Technoline WM-5012, které má označení TX38-IT.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pokud neseženete přímo pro něj určené zkuste si půjčit od někoho, kdo má jiné čidlo, které vysílá na stejném "kanálu". Myslím, že by to mělo jít. Na výrobci tolik nesejde, pokud se nejedná o nějakou nadstandartní fci.

doplněno 16.09.13 15:49:

nebo jednoduše: zbozi.cz/... *smich*

doplněno 16.09.13 19:31: Smál jsem se, že mě rovnou nenapadlo podívat se na přesný produkt. Myslel jsem, že se už neprodává. Tak fajn, že úspěch :)
hodnocení

Co je na tom k smíchu, já jsem taky pátral od Conrad.cz mají to čidlo originál v ceně přes 450Kč, tak si objednám to za těch 200Kč z toho zboží.cz. Čidlo slouží pouze k určení venkovní teploty.

Tady máte i levnější 200kč

kvobchod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]