Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SE k700i profil handsfree

Od: krulis* odpovědí: 1 změna:

Ahoj mám takový problém mám Sony Ericsson k700i a když mi někdo vola nebo ja jemu tak nic neslyším i když si pustim nějakou hudbu nic nejde slyšet ale když mi přijde zpráva nebo mi někdo volá tak to jde slyšet a když zapojím sluchátka tak jde slyšet normalně vše měl jsem profil nastavený na Přenosné handsfree přehodilo mi to samo od sebe a když si ten profil stejně dám na Normálni(jako jsem to měl vždy a šlo to) tak taky nic nejde slyšet nevíte čím by to mohlo být?Asi předevčírem jsem poslouchal radio(jdeto jen když je zapojene HF) potom mi to šlo ale další den už mi nic nešlo slyšet

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

krulis*
hodnocení

Všechno jde slyšet jen preš sluchátka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]