Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablety

Od: johanesavencis odpovědí: 3 změna:
Ahoj chtel bych se zeptat ktery z techto tabletu je nejlepsi : tablety.heureka.cz/... popřípadě navrhnete i jine dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žádné z výše uvedených bych nedoporučil, bylo by s tím více starostí než radostí. Tak třeba tento: tablety.heureka.cz/... stojí sice trochu víc nebo tento má, ale 7"displej: tablety.heureka.cz/... . Ono v případě levných tabletů platí přísloví: LEVNĚ KOUPENÉ, DVAKRÁT PLACENÉ...

martina0*
hodnocení

0x

Já bych nešla ani do jednoho, těmto značkám nedůvěřuji a ta nízká cena se někde zákonitě projeví (např na opravdu malé výdrži po nabití). Já osobně mám 8,9 Samsunga a jsem s ním spokojená. Také nestál nejvíce (7 000 Kč) ale nemá tam takové "vymoženosti" jako je slot na sim kartu a rozšířená paměť...

praivo*
hodnocení

0x
Z odkazovaných bych volil GoClever Tab R106.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]