Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát formátování microSD k telefonu

Od: mcgyver® odpovědí: 6 změna:

Na jaký formát se má formátovat pamě´tová karta do mobilu? Mám microSDXC 64gb a mám tam nastavený systém souborů exFAT, občas mě to blbne, ale vadné sektory tam nemám. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
ExFAT by mel byt spravne. Co na pouzivani SDXC rika navod k tvemu telefonu? Drive se mobily snasely jen s urcitymi znackami MicroSD(HC), ale mel jsem za to, ze ten problem uz byl vyresen.
hodnocení

Mám Samsung Galaxy Note2 a ten microsdXC 64gb Kingston podporuje. V manuálu se píše, že telefon je kompaktibilní pouze s paměťovými kartami ser systémem souborů typu FAT. Prohlížel jsem diskuze někomu to blbne taky a někomu to jde v pohodě.

luke237
FAT umi jen 2GB disk (oddil). Ten by ti byl na 64gb disku (micoSDXC karte) nanic. *sok*

luke237
hodnocení

0x
Oficialni formatovac pro SD karty od SD Asociace.
hodnocení

Ten formátovač jsem taky objevil, tak jsem to tím naformátoval, uvidíme ..

luke237
hodnocení

0x

Je vzdycky moznost, ze ta karta je vadna. Slusny vyrobce ti ji v zaruce vymeni. Koukni se, jakou zaruku nabizi VYROBCE, ne PRODEJCE.

Jeden takovy priklad vadne 64GB SDXC Sandisk i se zarucni vymenou ze zahranici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]